Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
"ego"

Glamour v/s FOP-vardag 1-1 :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

I onsdags så skolkade jag med Hugo från skolan… Båda assistentbolags-assistenterna var på utbildning och skolan-assistenten var hemma och vabba och fortfarande är det bara jag som är “backup” i skolan suck!!! Så jag ledsnade på rektorn för att han inte löst det ÄN???! så vi hade en softardag hemma och ärligt talat var jag otroligt stolt över det. Och hur skall det annars bli ändring om jag alltid finns till hands? Jag har faktiskt annat att göra än att vara assistent i skolan.

Som att få lite “ego-tid” och glamour i vardagen 😉

I måndags kväll fick jag ett sms från Peter Wenneberg jepp nu äntligen har han en hemsida också haha “Vaken? kan du prata?” så fick jag en liten fråga om jag kunde/ville följa med på Sanna Nielsens julkonsert i Adolf Fredrik Kyrka på torsdagen. JA! Absolut jag ska ändå till Stockholm på torsdag och fota mig så det passar utmärkt att stanna till sista tåget går. Peter skulle bara kolla om Sanna hade lagt undan några  biljetter sen återkomma. I onsdags kväll så plinga mobilen “Biljetter fixade!”.

Så i torsdags var det bara upp och hoppa klockan 06.00 och fixa med Hugo, åka skolskjuts till Odlarskolan lämna över till assistenten och gå hem försiktig! såååå halt men fint så det blir ett litet foto på Eskilstuna ån jag saknar mina skogspromenader sedan Hugo bytte skola så jag får nöja mig med ån nuförtiden.

Sen tåget till Stockholm lunch på Waynes coffe i Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan hm… Kulturell lunch? Efter det en tripp förbi Janne Nääränen som numera är salongsägare efter många år på Bjön Axén äger han nu Kontrast Stockholm ett tips om du behöver en grymt duktig frisör.  Jag hade sån himla tur och hitta 3st tuber “Blond guard” från REDKEN en produkt som utgått och tog precis slut hemma, den är perfekt på Hugos blonda hår så det inte blir grönt av att allt poolbadande pust! så nu klarar vi det ett par år till.

Vidare till nästa anhalt... Sitta still och blunda bli sminkad och stylad det är lite meditationsvarning på sånt så himla skönt och sen lite foto på det kul!

Efter det till Grodan på Sveavägen lite bubbel och så fick jag presenter?!!! haha så lyxigt och blev bjuden på middag och klockan va liksom inte mer än 16.00 så Peter och jag fick en riktig helkväll alltså jag missa ju LA så vi hade ju lite att ta igen och när klockan är runt sex så får Peter ett sms från Sanna “Ni har reserverade platser så kom strax före sju slipper ni kön” TACK! då tar vi ett glas till då. (Ps. To my googletranslation reader 😉 this sentence and the the next one is so wrong KÖ/N = Line  and that is the word I ment… But KÖN is also the name for sex/male-female and google translation mixed them up here, sorry)

Vi köpte lite blommor och går bort till kyrkan jorå den kön var i och för sig sevärd, runt hörnet och nästan ända bort till Sveavägen så vi kom visst lite för tidigt i alla fall. Jag älskar ju kyrkor och katedraler och det var så himla fint när vi kommer in och hela “scenen” lyser i rött. Sanna är ju så otroligt duktig och allt blir så extra fint med rätt klänningar skor och smycken och den fina sambon på en stol med gitarren =  feeeling…

Klockan var ju bara nio när det slutade så vi letade rätt på en bar nära Centralen i väntan på mitt tåg 22.55. Det är en himla tur att det går tåg och man måste passa en tid annars skulle det kunna bli väldigt sent. Hemma framåt halv ett plockar in posten och där ligger ett brev från Dr Kaplan sedan blir det sooova efter jag gjort rent väskan som var full av en trasig solskyddsfaktor flaska jag va så duktig att köpa på apoteket “effektiv i förbifarten” jotack!!! det hade man inget för och sen ringer klockan 06.00 fredag morgon igen, märkligt nog är jag inte trött “ego-dagar” är bra! när jag åker iväg själv och släpper allt ansvar då spelar det ingen roll om det blir sent för det är så mycket avkoppling och energitankning ungefär som när man “startar om en dator” och i natt har jag sovit 11timmar istället så nu är jag riktigt pigg. Jag tror min kropp håller på att ställa in sig på semester!!! snart flygplan…

Hejsvejs *)(* Marie
Ps. Här lite bilder från min “ego-dag” 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 3 )

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.