Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
T-shirt för en #FOPambassadör till Arab Healt i Dubai

Första veckan på vårterminen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Och snart är det sommar…
I all fall för mig, här har det snöat idag men inte mer än att det funka bra för Hugo att åka elrulle till skolan. I morse ringde klockan redan fyra för Pelle skulle på veteranhockeyturnering till Åland, tack och lov somnade jag om och vakna av egen klocka ett par timmar senare.

Allt verkar flyta på bra med Hugo skolan, lärare, klasskompisar och assistenter vilket är otroligt skönt. Det gör ju att jag kan ha fokus på annat och just nu har ni säkerligen märkt att det är mycket fokus på Dubai. Jag har lyckats få in 6500:- så det är 3500:- kvar för att komma till mitt mål på 10000:- jag är så otroligt tacksam och glad (det är nog hela familjen).

Idag var jag till Volymkopia och hämtade t-shirtsen jag skall ha på mig alla 4 dagar på mässan och jag blev supernöjd. Hoppas på att sälja några annonsplatser här på hemsidan och till baksidan av informations materialet jag skall ha med mig innan jag trycker upp dom. Jag har ju hela nästa vecka på mig så med lite tur så kommer allt lösa sig galant. Men nu är det dax att somna. Hugo fråga nyss när jag la honom “När väcker du mig i morgon?” …  “När jag vaknar!” “Ok… Eller när jag väcker dig!” … Han har ju telefonen på stolen bredvid sängen så han kan ringa internt upp till sovrummet och väcka mig.

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140. Insamlings status 10/1- 2013. 31 739:-
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.