Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

Snart föräldramöte på Faktoriet

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Allt har gått superbra på nya skolan det är en enorm skillnad och lättnat att vara tillbaks på en skola med en fungerande ledning. Jag hade glömt bort hur enkelt och bra man kan och ska ha det. Det kan vara svårt att förklara för det handlar det om så många små detaljer och rektorn som vi har nu, Peter Estberg han är grym, fast han har lovat att jag kommer säkert få chans att bli irriterad på honom oxå. Jag är så tacksam att en i klassen flyttade till USA den här sommaren så att Hugo fick en plats, fatta att han går i 8an???

Förra året hade den här skolan inte varit ett särskilt bra alternativ för då hade dom flera lektioner på en annan skola så eleverna fick fara lite mer fram och tillbaka men nu har det skett förändringar som passar och gör Faktoriet till bästa alternativet för Hugo dessutom så är det  i hans upptagningsområde så nu känns det som han är på den skola han skall vara på.

I kväll är det första föräldramötet det skall bli intressant att se hur många föräldrar jag känner igen. I förra veckan gick Hugo och jag runt i alla klasser för att berätta om FOP och vi började med att fråga hur många i varje klass som kände igen oss? det var ca 35-40% av alla elever som “hade gått min snabbkurs i FOP tidigare” på Lundbyskolan, bara det är ju en enorm trygghet. Alla klassrum var riggade med datorer och kanoner när vi kom så när jag berättade och bad dom tänka på att Hugo inte får slå sig så fixade Hugo med datorn och klickade igång den här filmen när jag var klar, den finns även här på hemsidan under rubriken Vad är FOP.

“Berätta och jag glömmer, visa och jag kanske kommer ihåg,
involvera mig och jag förstår” ~ Benjamin Franklin

Marie Hallbert
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

En 4 minuters film som väldigt bra förklarar vad FOP innebär. Vill man sedan ha svar på fler frågor så är den här sidan jätte bra Frågor och svar för barn och vuxna
[youtube.com/watch?v=GksggHYAA7M&feature=player_embedded]

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 1 )

  • va skönt att ni har hittat en bra skola! Det är så otroligt viktigt! Jag hoppas att Hugo trivs. Lycka till!!

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.