Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie ärvt Hugos ärvda dunjacka som omvandlades till väst #återvinning ;)

Får inget gjort?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Idag är en sån där dag när jag inte får nånting gjort... Fast egentligen så stämmer inte det för jag har både tvättat vikt tvätt skurat i kylskåpet varit till ICA och handlat och mailat med IFOPA. Och egentligen så är det min “vilodag” idag och jag skall inte göra nånting, så jag försöker gå omkring och njuta av att “inte göra nånting” men det är skitsvårt och lite småstressigt.

Grejen är den att jag har saker jag behöver göra men ibland så har jag bara inte lust att göra det jag ska viket är jättekorkat för om jag bara satte mig ner och läste min “to do lista” så skulle jag ju komma igång och effekten skulle bli att jag fick en massa bra saker gjort. Men listan ligger i en hög som jag fixade ihop innan RUT (städerskan) skulle komma i tisdags men hon kom inte för hon blev tvungen att vara hemma och vabba så det slutade med att jag städade hela huset i fem timmar och konstaterade att dom pengarna jag (vi) sparade skall jag (eftersom det var jag som städade) lägga på min vinterjacka som jag fortfarande inte har hittat, men nu fick jag ju några hundra extra så då kan jag ju köpa en dyrare jacka än jag tänkt från början bra! tillsvidare får jag gå med Hugos röda dunväst, före detta dunjacka som min mamma sydde om åt Hugo för nåt år sedan. Dunjackan som Hugo ärvde av min fd jobbarkompis son för 8år sedan #Återvinning.

Ärvt Hugos ärvda dunjacka omsydd till väst #återvinning

Och här nedan sitter den på Hugo när han träffar tre kronor. Återvinning med historia 😉
[youtube.com/watch?v=xJiispD4AW4]

“Effekten av en handling går aldrig förlorad” ~ Buddha

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140. Insamlingsstatus 16/11- 2012. 91 246:-
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.