Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Seminarium 2015

Plaza hotel, Eskilstuna
Tisdag 28- onsdag 29 juli.

Välkommen att anmäla dig. *Anmälningsblankett är obligatorisk att fylla i även om du bara närvarar under tisdagen. Den finns att ladda ner på både Svenska och Engelska nedan. Föreläsningar, konsultationer och eftermiddagsfika bjuder vi på. Men hotell, lunch och middag står var och en för.  Medlemmar och deras läkare och vårdpersonal har fått mer info om priser via mail. Är du intresserad av att delta men ej fått personlig inbjudan och har frågor skicka ett mail till Marie på FOP Sverige.

Dr Fred Kaplan, Dr Bob Pignolo & Dr Eileen Shore våra FOP Specialister “husläkare – e-mejl läkare” och forskare från FOP laboratoriet på The University of Pennsylvania i Philadelphia USA kommer till Sverige. Dom kommer hit för att träffa våra patienter, läkare och vårdpersonal i Skandinavien. Mötet med patienterna och är lika viktiga för forskningsarbetet och utökandet av kunskapen om FOP som konsultationsmöjligheten är för den enskilde patienten. Det här blir även två utbildningsdagar för läkare och vårdpersonal (man kan välja att bara närvara på tisdagen). De får möjlighet att vara med på alla läkarkonsultationer. Att träffa patienter från små barn till vuxna från 6-60år är en sällsynt och unik chans att verkligen se och lära sig hela spektra av FOP. På tisdagseftermiddagen håller Fred Kaplan och Bob Pignolo föreläsning med senaste nytt om FOP forskningen och de kliniska testerna. Den avslutas med en lång stunds frågor och svar, kaffe och sedan fortsätter konsultationer hela tisdagen och onsdagen. Parallellt med konsultationstiderna är det avslappnat umgänge och trevlig samvaro. I en skön miljö på det här lilla men trevliga hotellet som ligger ca. 100m rakt ner från tågcentralen (du hittar länk i anmälningsblanketten). Det finns även möjlighet att ta en sväng på stan, det är nära till allt och om det är fint väder kan man röra sig ner mot ån och Strömsholmen, umgås och njuta av vädret.

Sista anmälningsdag söndag 31 maj. Anmälningsblankett är obligatorisk att fylla i även om du bara närvarar under tisdagen. Det är viktigt att du fyller i all information så vi kan göra din vistelse så smidig och perfekt som möjligt.

Till dig som anländer redan på måndagen:
Vi ses i baren på hotellet efter intagen middag på egen hand för en lättsam, avslappnad och trevlig kväll.

Schema tisdag 28/7:

  • 08.30-12.00: Läkarkonsultationer (30min/)
  • 12.00-13.00: Lunchbuffé på hotellet.
  • 13.00-15.00: Föreläsning med frågor&svar session
  • 15.00-15.30: Kaffepaus.
  • 15.30-18.00: Läkarkonsultationer(30min/)
  • 19.00: Middagsbuffé på hotellet.

Onsdag 29/7:

09.00-12.00: Läkarkonsultationer (30min/) och social samvaro.

Välkommen!

“The future depends on what we do today – Together we can move mountains”

Tack till Upenn Philadelphia, USA

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.