Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP

Fortbildning om FOP – TIN SOLDIERS Dokumentär. Trailer.

, , ,

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

TINSOLDIERS.org• Här visas en Trailer ⇑ på TIN SOLDIERS långfilm en prisbelönt forbildningsdokumentär om FOP.
⇒  För Frågor och visning av filmen i slutet sällskap i Norden. Kontakta Marie, FOP Sverige.

 

 

TIN SOLDIERS film (1 tim 15 min). Den flerfaldigt prisbelönta forbildningsdokumentären om FOP och att leva med en sällsynt diagnos i olika delar av världen. Långfilmen är tillgänglig för visning i slutna sällskap för hälso- och sjukvårdspersonal, föreningar, organisationer, skolor mfl…

Filmen reser från de dammiga gatorna i sydafrikanskas kåkstäder till Brasilien, USA, Storbritannien och Frankrike och dokumenterar patienterna och deras familjers upplevelser när de går olika vägar, samtidigt som de delar ett gemensamt syfte: att segra.

Sammanvävt med de personliga berättelserna om utmaningar och triumf finns berättelsen om medicinsk vetenskap, som lyfter fram den globala insatsen att lösa mysteriet FOP, liksom sökandet efter de drabbade som förblir odiagnostiserade.

Tin Soldiers är en oberoende dokumentärfilm som påbörjar en enastående sökning efter de odiagnostiserade, filmen ger en röst till FOP-kämpar genom att berätta om deras liv – och belyser ett sällsynt hälsotillstånd i några av världens mest underbetjänade samhällen.

Producent: Amanda Cali, USA.
Producent och filmmakare: Odette Schwegler, Sydafrika.
Tin Soldiers • Blink Pictuers.


Fortbildning om FOP – Global CME Master series.

TINSOLDIERS.orgGlobal CME Master Series, ett utbildningprogram om FOP som presenteras av våra ledande FOP-experter. För läkare, vårdpersonal och medicinstuderande. Utbildningen är kostnadfri och utförs online.
⇒ Mer information

 

 

Vill du stötta TIN SOLDIERS i det globala sökandet efter odiagnostiserade som lever med FOP klicka här.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.